Het amateurvoetbalseizoen is ten einde. Dat meldt de KNVB in een persbericht van vandaag. Er worden geen kampioenen, promovendi en degradanten aangewezen wat jammer is voor ons als club omdat we op meerdere fronten mee deden om het kampioenschap. Elke club begint volgend seizoen in de klasse waarin de clubs momenteel actief zijn.

Als bestuur hebben we afgelopen week de verschillende scenario’s besproken en alvast gekeken naar hoe we onze plannen verder kunnen uitwerken en gestalte geven. Omdat er eerst een ledenvergadering was gepland maar deze niet door kan gaan, willen we als bestuur jullie toch informeren over de grote ontwikkelingen die gaande zijn.

De afgelopen periode hebben we een beleidsplan (2020 – 2023) geschreven om richting te geven aan onze organisatie. Hierin staat op hoofdlijn waar we voor staan, wat onze ambities zijn en hoe we verwachten onze doelen te bereiken.

De ingezette koers wordt een vervolg aan gegeven maar de grootste ontwikkelingen vinden plaats op het organisatorische. Omdat er uit wordt gegaan van bestuurlijke verantwoordelijkheid, hebben we verschillende commissies en verantwoordelijkheden verdeeld over de beleidsterreinen. Op deze manier komt niet alles bij ieder bestuurslid te liggen maar kan elk bestuurslid zorg dragen over zijn beleidsterrein.

 

Tevens hebben we twee nieuwe functies ingevuld, te weten:

·          Hoofd marketing / PR: Ruben Beijers

·          Trainingscoordinator: Jaimi Nobes

In het kort: Ruben Beijers zal zich met name richten op de externe communicatie middels de verschillende kanalen.

Jaimi Nobes zal zorgen voor de coördinatie en communicatie rondom trainingen. Als bestuur zagen we dat dit nog voor verbetering vatbaar is en in Jaimi hebben we de coördinator gevonden die dit in goede banen zal gaan leiden.

Al met al is het seizoen helaas voorbij maar kunnen we ons goed voorbereiden op de komende seizoenen. Ondertussen blijven we letten op de berichtgevingen van de KNVB en wanneer de richtlijnen van de RIVM het toelaten, zal er nader te bepalen een algemene ledenvergadering worden gehouden om de plannen te presenteren.

Voor nu: Blijf hopelijk gezond, let een beetje op elkaar en dan gaan we uitzien naar volgend seizoen.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van FC Gonemo

 Programma
Hoofdsponsor