Countervoetbal reserves Morado doet Gonemo de das om

Özbey Genç was goed voor een assist en de aansluitingstreffer

 


WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo hebben tegen de reserves van Morado CF uit Nijmegen het onderspit moeten delven. De Winterswijkers verloren de kelderkraker met 2-4. Voortzetting van het verblijf in de Hoofdklasse G hangt nu écht aan een zijden draad.

Het was een van de laatste kansen voor Gonemo om via een overwinning lijfsbehoud te realiseren. Met deze gedachte in het achterhoofd begon de thuisformatie aan de zware klus. In een vroeg stadium kwam het studententeam uit Nijmegen op voorsprong. Een perfect uitgevoerde counter werd doeltreffend afgemaakt, waarbij Gonemo-doelman Gino Kothuis slechts het nakijken had.

Na de pauze kwam Gonemo sterk uit de startblokken. Spits Özbey Genç kon zijn ploeggenoot Abdel El Jadouni op z’n wenken bedienen. Laatstgenoemde was goed meegelopen en tikte de 1-1 geheel vrijstaand simpel in het Nijmeegse doel.

Counter

Morado was daarna tot tweemaal toe trefzeker vanuit de counter. De omschakeling bij de gastheren liet te wensen over, maar een strijdbaar Gonemo gaf niet op. In de slotfase realiseerde Özbey Genç weliswaar de aansluiting, maar het gewaagde offensieve spel van Gonemo om in ieder geval een punt in de wacht te slepen mislukte. In de laatste minuut gooiden de Nijmegenaren de wedstrijd op slot en wonnen deze kelderkraker met 2-4.

Slotduel

Donderdag 18 april speelt Gonemo de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de reserves van Excelsior ’31. Dit duel begint om 21:00 uur en heeft plaats in de Reggehal te Rijssen. De Winterswijkse formatie moet deze laatste strohalm aangrijpen om te proberen via winst alsnog klassenbehoud in de Hoofdklasse G te bewerkstelligen.Programma
Hoofdsponsor