De wedstrijd van de waarheid is aangebroken voor Gonemo

WINTERSWIJK - De zaalvoetballers van Gonemo staan aan de vooravond van de allesbeslissende kelderkraker tegen naaste belager Morado 2 uit Nijmegen. Alleen bij winst zijn de Winterswijkers zeker van klassenbehoud in de Hoofdklasse G.

Voor het studententeam uit Nijmegen is de wedstrijd tegen Gonemo hun laatste duel van het seizoen. De bezoekers staan één schamel punt voor op de thuisformatie. Uiteraard zullen de Nijmegenaren deze voorsprong met hand en tand verdedigen.

Voor Gonemo telt maar één uitslag en dat is winnen! Als de withemden de volle buit kunnen pakken, zullen zij Morado op de ranglijst passeren. Bovendien weten zij zich in dat geval verzekerd van klassenbehoud.

Interim-coach

Het wordt een geweldige ontknoping, waarbij de Technische Commissie van Gonemo gewicht in de schaal legt door Martijn Eckhardt als interim-coach op de bank plaats te laten nemen. Eckardt, die in het verleden zelf hoofdcoach is geweest bij Gonemo, kent de klappen van de zweep en zal bovendien geassisteerd worden door Martin Tetelepta, een ervaren oudgediende van Gonemo 1.

Gonemo ziet dit treffen tegen Morado als de wedstrijd van de waarheid. Het is d’r op of d’r onder! Deze kelderkraker begint om 20:30 uur en heeft plaats in de Sport- en Turnhal, Parallelweg 9 te Winterswijk. De toegang is gratis.Programma
Hoofdsponsor