Gonemo hekkensluiter na verlies bij Sparta 2

Een lichtpunt in de malaise was de aanmelding van Keverley Albertus als nieuw lid

 

WINTERSWIJK - Het zit de zaalvoetballers van Gonemo niet mee in deze fase van de competitie. De Winterswijkers namen het in Nijkerk op tegen de reserves van ZVV Sparta en verloren nipt met 3-4. Door dit verlies staat Gonemo voor het eerst dit seizoen op de laatste plek in de hoofdklasse G.

Debuut

Het wordt nog een hels karwei om klassenbehoud te realiseren. Een lichtpunt in de malaise was de aanmelding van Keverley Albertus als nieuw lid. Bij zijn debuut scoorde hij voor rust de 2-2 uit een mooie aanval, nadat Gonemo reeds na drie minuten op een 0-2 achterstand werd gezet. Menno Stemerdink was in een eerder stadium uit een vrije trap trefzeker.

Er waren daarna voldoende scoringsmogelijkheden voor Gonemo om bij Sparta weg te lopen. Twee kansen voor open doel werden overgeschoten en andermaal ketste de bal via de binnenkant van de paal weer het veld in.

Averij

Twee strafminuten voor nieuwkomer Keverley Albertus, waardoor Gonemo met een man minder moest acteren, overleefden de withemden zonder kleerscheuren. Vreemd genoeg kreeg Gonemo daarna twee snelle tegentreffers te verwerken. Dimitri Dekker verkleinde de opgelopen averij door de bal onhoudbaar in het dak van het doel te knallen, echter de tijd ontbrak voor de gelijkmaker of eventueel meer. Deze 3-4 nederlaag betekent dat Gonemo vooralsnog onderaan staat.

Vrijdag 25 januari treft Gonemo de reserves van SK Turkuaz uit Deventer, die nog volop in een titelstrijd zijn verwikkeld. Dit duel begint om 20:30 uur en heeft plaats in de Sport- en Turnhal. De toegang is gratis.Programma
Hoofdsponsor