Titel Gonemo 2 ligt na winst op ’t Hoekje binnen handbereik

Kampioenskandidaat Gonemo 2 dat nog één wedstrijd verwijderd is van de titel


WINTERSWIJK - De reserves van Gonemo hebben goede zaken gedaan tegen ’t Hoekje 4 uit Oldenzaal. De wedstrijd werd met 5-1 gewonnen en hierdoor ligt het pakken van de titel in de 3e klasse 14 binnen handbereik.

Gonemo moest met veel invallers aantreden. Ondanks het gemis van de vaste krachten hadden onze jongens niets te duchten de Oldenzalers. In de eerste doorgang zorgden respectievelijk Ferry Pattiruhu, Joel Pattiruhu en Stan Heinen voor een geruststellende 3-0 score.

Na de pauze moesten de Winterswijkers een tegentreffer incasseren, maar dit bleek slechts een stuiptrekking van 't Hoekje. Daarna dicteerde Gonemo het spel en liet zich de kaas niet van het brood eten. Stan Heinen en Ferry Pattiruhu bepaalden met hun treffers de eindstand op 5-1.

Kampioensduel

Gonemo is nog één overwinning verwijderd van de titel in de 3e klasse 14. Het kampioensduel staat gepland op vrijdag 26 april en de tegenstander is de nummer twee en directe concurrent Jong Eagles 2 uit Oldenzaal. Deze wedstrijd begint om 21:30 uur en heeft plaats in de Sport- en Turnhal te Winterswijk.Programma
Hoofdsponsor